Anlık Bildirim

Socios şimdi de Arjantin fan jetonu çıkardı

Socios en önemli milli takımlardan Arjantin fan jetonunu ön satışa sundu ve ilgiden sunucular çöktü. COPA America öncesi taraftarlar fırsatı değerlendirmek istiyor.

ARG fan jetonuna ilgi sunucuları çökertti Tam Boyutta Gör

Milli takımlar seviyesinde ilk fan jetonu ünvanını Bitci’ye kaptıran Socios diğer bir dünya devi Arjantin ile anlaştı. ARG şeklinde temsil edilecek Arjantin milli takımı kripto parası için ön satışlar çok kısa süre içerisinde bitti.

ARG token ne kadar?

Socios yaptığı duyuruda saat 18.00 itibariyle ARG jetonunun uygulama üzerinden ön satışının başlayacağını bildirdi ancak yoğun ilgi nedeniyle siteye girişlerde sıkıntı yaşandı. Satışlar iki aşamada tamamlandı ve limit küçük tutuldu. 

İlk aşamada kişi başı 50 token alınabiliyordu. Saat 20.00 itibariyle başlayan ikinci aşamada ise 250 token alma imkanı sunuldu. İlk aşamada 50 adet alan ikinci aşamada 200 adet alabildi. Token değeri 2$ olarak belirlendi. 

Copa America arefesinde ARG tokenin gördüğü büyük ilgi şaşırtıcı değil. Galatasaray’ın token satışlarından 12 milyon Avro gelir elde ettiği düşünüldüğünde Arjantin’in önemli bir kazanç sağlayacağını söylemek yanlış olmaz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim