Anlık Bildirim

Saldırıya uğrayan Axie Infinity'deki kripto paralar Tornado Cash’e aktarılıyor

Kripto para dünyasının en büyük siber saldırılardan birine maruz kalan Axie Infinity'deki Ethereum'lar Tornado Cash'a aktarıldı.                                       

Axie Infinity'deki kripto paralar Tornado Cash’e gidiyor

Ronin hack saldırısından sonra Axie Infinity, 622 milyon dolarlık bir zararla karşı karşıya geldi. Burada yağmalanan ETH’lerin Tornado Cash’e aktarıldığı ortaya çıktı. Yapılan incelemelere göre, saldırıyla ilişkili Ethereum adresi, ETH’leri parça parça Tornado Cash’e gönderdi.

Ronin hack saldırısında yağmalanan Ethereum’ların 500 adedi Tornado Cash’e aktarıldı. İşlemin inceleme verilerine göre saldırıyla ilişkili bir Ethereum adresi, erken saatlerde ilk önce iki parti 100 ETH gönderdi. Sonrasında ise üç parti 100 ETH daha gönderdi. Bunun sonucunda 500 ETH transferi gerçekleştirilmiş oldu.

Bu arada geçmişe bakacak olursak, Axie Infinity’nin arkasındaki isim Ronin ekosisteminden 173.600 ETH ve 25,5 milyon USDC çalınmıştı. Hacker, USDC’leri de ETH ile değiştirdi. Böylece çalınan varlıklara Circle’ın el koymasını da engelledi. 

Axie Infinity’nin yaratıcısı Sky Mavis, oyunculara kayıplarını telafi etmek için en kısa sürede ödeme yapacağını söylemişti. Sky Mavis aynı zamanda bu kurtarma operasyonuna odaklandığı için Origin yükseltmesini de ertelediğini açıkladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim