Anlık Bildirim

AXS değeri Take-Two’yu yakaladı

Son dönemin en gözde kripto paralarından birisi haline gelen AXS yine yükselişini yaptı. 77$ seviyelerine kadar yükselen AXS kripto parası Take-Two pazar değerini yakaladı.

AXS fiyatı uçtu Tam Boyutta Gör

Axie Infinity NFT oyunun hâkim kripto parası AXS rekorları alt üst etmeye devam ediyor. Oyna-kazan oyun sektöründe adeta devrim yapan Axie Infinity değer anlamında Take-Two şirketini geride bıraktı. 

AXS fiyatı ne kadar?

10 cent civarlarında kripto para dünyasına merhaba diyen AXS kripto parası oyunun geniş kitlelere ulaşması ile yavaş yavaş büyümeye başladı. Özellikle bu yılın başlarından itibaren de adeta patlama yaptı. 

Benzersiz canavarlar geliştirerek, dövüştürerek ve satarak para kazandığınız Axie Infinity oyununda günlük pazar hacmi 30 milyon doları geçmiş durumda. Kümülatif pazar işlemleri ise 1 milyar doları geçti. Oyundaki para aktarım hacmi ise 30 günde 1 milyar dolara dayandı. 

28.5$ iken paylaştığımız AXS kripto parası an itibariyle 77$ seviyesini gördü. 24 saatlik hacim 5.5 milyar dolar olurken toplam pazar değeri 18 milyar dolara ulaştı. Bu rakam ile Take-Two firmasını yakalamış oldu. Oyuna ilgi giderek artarken ve kripto para piyasası da olumlu sinyaller verirken değerini daha da arttıracak gibi. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim