Anlık Bildirim

Displace TV ekran kartı ile geliyor

Displace TV adıyla CES 2023 fuarına gelecek olan konsept televizyon herhangi bir giriş barındırmazken Nvidia ekran kartı bulunan kablosuz bir donanım ünitesine de sahip. 
Displace TV Tam Boyutta Gör
Akıllı telefon pazarında zaman zaman hiçbir girişe veya fiziksel tuşa sahip olmayan tamamen kablosuz konseptler karşımıza çıkıyor. Televizyon dünyasında da farklı bir konsept yakın dönemde sahneye çıkacak.

Displace TV nedir?

Displace markası tarafından CES 2023 fuarında tanıtılacak olan Displace TV adındaki konsept OLED televizyon herhangi bir bağlantı girişi olmaması ile dikkat çekiyor. Kullanıcılar kablosuz bağlantılar üzerinden etkileşim kurmak zorunda. Yani bir uydu bağlantısı dahi yok.

Diğer bir ilginç kısım ise AMD işlemci ve Nvidia ekran kartı barındıran kablosuz bir ünitenin olması. Televizyona bunu bağladıktan sonra haliyle bir bilgisayar haline dönüşüyor. Wi-Fi 6E bağlantısı da bu ünite ile geliyor.

En ilginç kısım televizyonda bir bataryanın yer alması. Günlük 6 saat kullanım ile 1 aya kadar fişe takmadan kullanabiliyorsunuz ancak bilgisayar ünitesi işin içine girince bu rakamlar nasıl değişiyor açıklanmamış. 55 inçlik ekranı olan televizyon 4 adet ekranı yan yana getirerek 110 inçlik bir yapı elde edilebiliyor. 5 Ocak 2023 tarihinde tanıtılacak olan Displace TV konsepti ABD’de satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim