Anlık Bildirim

Sızıntıya göre Battlefield 2042'de oyuncular, eski oyunlardaki haritaların yenilenmiş versiyonlarında da oynayabilecek

Son çıkan sızıntı bilgilere göre Battlefield 2042'de oyuncular serinin eski oyunlarındaki sevdiği haritaların yenilenmiş versiyonlarında da oynayabilecek. Modun adı ise Battlefield Hub olacak.

Battlefield 2042'de Battlefield Hub isimli bir mod olacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise DICE'ın yaptığı Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 2042 geçtiğimiz haftalarda tanıtıldı. Ne yazık ki oyunla ilgili tüm bilgiler henüz paylaşılmadı. Bu yüzden de söylenti ve sızıntı bilgiler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde de oyunla ilgili bir söylenti daha çıktı.

Battlefield Hub İsimli Bir Mod Olacak

Battlefield 2042 ile ilgili birçok bilgiyi önceden sızdıran Tom Henderson, oyun ile ilgili başka bir açıklamada buoundu. Söylediğine göre oyunda Battlefield Hub isimli bir mod olacak. Bu modda oyuncular, serinin eski oyunlarındaki haritaların yenilenmiş versiyonlarında oynayabilecekler. Yenilenmiş versiyonunda haritalarda bir değişiklik olmayacak, yalnızca araçlar ve silahlar yenilenecek.

Tüm bu bilgilerin şu an için söylenti olduğunu hatırlatmakta fayda var ancak Tom Henderson'ın bu oyun ile ilgili önceden aktardığı çoğu bilgi doğru çıktı. Oyunda hikaye modu ve battle royale modunun olmaması büyük bir tepki çekmişti. Bu yüzden oyunda farklı modların olması bekleniyor. Battlefield 2042, 23 Ekim 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Battlefield 2042'den ilk görüntüleri aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9665 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, battlefield 2042 ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim