Anlık Bildirim

Söylentiye göre GTA 6'nın karakterlerinden birisi sızdırıldı: Ünlü bir isim oyunda olabilir

Oyun dünyasının popüler yapımlarından Grand Theft Auto'nun yeni oyunu Grand Theft Auto 6'da ünlü rap sanatçısı Dr. Dre'yi görebiliriz.

Dr. Dre, GTA 6'da olabilir Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının şüphesiz en popüler serilerinden birisi olan Rockstar Games'in oyun serisi Grand Theft Auto'nun altıncı oyunu ile ilgili her geçen gün bambaşka bir söylenti çıkıyor. Elbette bu söylentilerin çoğu altı dolu söylentiler değil. Özellikle çıkış tarihi, haritası, geçeceği yıl ve bölge gibi detaylar oyunun duyurulmasından önce elde edebileceğimiz detaylar pek değiller. Ancak son günlerde oyun ile ilgili gerçek olma ihtimali diğer söylentilere göre daha yüksek olan bir sızıntı olduğu iddia edildi.

Dr. Dre, GTA 6'da Bulunabilir

GTA'nın forum sayfalarında hemen hemen her gün bambaşka bir söylenti ortaya çıkıyor. Ancak bu söylentinin altı biraz daha dolu. Geçtiğimiz günlerde Rockstar Games'in ana şirketi Take-Two Interactive'in, rapponator.com isimli bir alan adını kayddettirdiği ortaya çıktı. Rapponator ismi Rockstar Leeds tarafından geliştirilen müzik karıştırıcısı olan Beaterator ile benzer bir isme sahip. İnsanlar da GTA 6'da Rapponator'ın bulunacağını düşünüyor. 

Dr. Dre'nin ismi ise yine bu Rapponator ismi ile birlikte geçiyor. Dr. Dre, GTA 5'in son güncellemesi ile birlikte oyuna kısa bir sahnesi olan karakter olarak eklenmişti. Yeni oyunda Dr. Dre'nin daha uzun kamera süresi olan bir karakter olabileceği ve bu birlikteliğin devam edeceği düşünülüyor. Beaterator için zamanında bir başka şarkıcı Timbaland ile birlikte çalışılmıştı. Şimdi de Dr. Dre ile birlikte çalışılabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
34953 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gta 6, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim