Anlık Bildirim

Kamerasız akıllı telefon olur mu?

Gizliliğinizi korumak için akıllı telefonunuzun kamerasından vazgeçer misiniz? Benco V80S akıllı telefon modeli kameraları tamamen kaldırarak izlenmenizi engellemeyi amaçlıyor. 

Benco V80

Bugün kişisel elektronik cihazlarımıza gizlilik ve güvenlik büyük önem kazanmaya başladı. Cihazlara zararlı yazılım sokarak kullanıcıyı sürekli takip etmek veya mali hesaplarını boşaltmak gibi çok farklı mağduriyetler yaşanıyor. Bunlara gerekli önlemleri almak ise üreticileri farklı durumlara sokabiliyor. 

Benco V80S ilginç bir çözüm buldu

Benco V80S adıyla tanıtılan Android telefon sürekli izlenmekten korkan kullanıcılar için kamera bileşenlerinden tamamen vazgeçmiş. Yani birinin sizi izlemesi imkânsız. Ayrıca GPS de kaldırılmış. Yani konumunuz hassas bir şekilde tespit edilemiyor. 

4+4 Cortex-A55 çekirdeği barındıran 28nm Unisoc SC9863A yonga setinden güç alan telefonda 6.5 inçlik IPS LCD ekran mevcut. Ekranda damla çentik unutulmamış ancak içerisinde kamera zaten yok. Sadece görüntü amaçlı yerleştirilmiş. 

Neyse ki 4G ve WiFi ile en azından dış dünya ile bağlantısı sağlanmış. Arka kısımda parmak izi okuyucu, 3GB/4GB RAM bellek, 32GB/64GB depolama, 5000mAh kapasiteli batarya şeklinde özellikler mevcut. Kameraların olmaması fiyata nasıl etki edecek henüz bilinmiyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim