Anlık Bildirim

Better Call Saul dizisinin son sezon çekimleri Mart'ta başlıyor; Bob Odenkirk onayladı

Breaking Bad dizisinin spin-off dizisi olan Better Call Saul dizisinin son sezon çekimlerinin başlangıç tarihi Bob Odenkirk tarafından onaylandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Better Call Saul dizisinin son sezon çekimleri Mart'ta başlıyor; Bob Odenkirk onayladı Tam Boyutta Gör

Dizi tarihinin en iyi dizilerinden biri olarak gösterilen Breaking Bad'in spin-off dizisi Better Call Saul'un son sezonu için çekim tarihi açıklandı.

Dizinin başrolü olan Bob Odenkirk, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada dizinin çekimlerinin Mart 2021 tarihinde başlayacağını açıkladı. Daha önce bu tarihi bir başka oyuncu Giancarlo Esposito da açıklamıştı ancak kendisi bir tahminde bulunmuştu daha çok. Bob Odenkirk ise direkt olarak tarihi onayladı. 

Dizinin altıncı sezonu, yani final sezonu 10 bölüm yerine 13 bölümden oluşacak. Ne yazık ki şu an için bir yayın tarihi bilinmiyor. 

İlk kez 2015 yılında yayınlanan dizinin şu anda toplamda 5 sezonu var. Her ne kadar Breaking Bad'in yan dizisi olsa da birçok izleyiciye göre Breaking Bad'ten daha iyi bir dizi konumunda Better Call Saul. Dizinin ilk 4 sezonunu şu anda Netflix üzerinde bulabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim