Anlık Bildirim

Bic deneysel anlamda akıllı bir tıraş bıçağı geliştirdi

The Next Bic Thing projesinde akıllı Bic tıraş bıçağı üzerinden deneklerin çok detaylı tıraş davranışları toplanıyor ve Ar-Ge merkezinde yeni teknolojiler için kullanılıyor.

Bic deneysel anlamda akıllı bir tıraş bıçağı geliştirdi Tam Boyutta Gör

Jilet üreticilerinin teknolojiye ayak uydurarak akıllı sistemleri tıraş bıçaklarına entegre ettiklerini görüyoruz. Bic ise geliştirdiği akıllı tıraş bıçağını Ar-Ge çalışmaları için kullanacak.

The Next Bic Thing neler sunuyor?

CES 2020 fuarında sergilenen The Next Bic Thing adındaki tıraş bıçağı firmanın 5 bıçaklı ürünlerinden tasarım anlamında farklı değil. Kullanıcı verilerini toplayan sensör modülü ise Fransız Invoxia tarafından geliştirilmiş.

Akıllı tıraş bıçağı kullanıcının yüz ısısı, nemi, kıl yoğunluğu, tıraş hızı, vuruş sayısı, tıraşa harcanan zaman, bıçakların keskinliği ve su kullanımı gibi çok detaylı verileri toplayabiliyor. Bluetooth üzerinden bu veriler bir yapay zeka algoritmasına aktarılıyor.

Algoritma bıçağın yüze her değişini ayrıntılı bir şekilde analiz ederek detayları ortaya koyuyor. Bu veriler Bic markasının gelecekteki tıraş bıçaklarını daha verimli hale getirmesine yardımcı oluyor.

The Next Bic Thing projesi sadece ABD’de testlere başladı ve ilk etapta 500 kişilik bir test grubu oluşturuldu. Web sitesine yapılan kayıtlar değerlendirilerek yeni bir grup daha oluşturuluyor. Deneklerin mutlaka tıraş olurken prototip cihazı Blueototh üzerinden uygulamaya bağlaması gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8429 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ces2020, The Next Bic Thing ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim