Anlık Bildirim

Bir The Mandalorian hayranı, dizideki uzay gemisinin birebir aynısını yaptı: 10.000$ harcadı

Disney Plus'ta yayınlanan The Mandalorian'ın bir hayranı, dizide bulunan Razor Crest isimli geminin birebir aynısını yaptı. Bunun için toplamda 10.000 dolar harcadı.

Bir The Mandalorian hayranı, dizideki uzay gemisinin birebir aynısını yaptı: 10.000$ harcadı Tam Boyutta Gör

Popüler kültüre ait yapımların içerisinde bildiğiniz gibi oyuncağı yapılabilecek birçok karakter, araç veya nesne bulunur. Bu tarz şeylerin genelde stüdyo tarafından oyuncağı yapılır ve şirkete yüksek miktarda para kazandırır. Bazen de hayranlar bu tarz oyuncağı olabilecek şeyleri kendisi yapar. Özellikle kılıçları çok fazla gördüğümüzü söyleyebiliriz. Geçtiğimiz günlerde de hayran yapımı nesnelerin arasına bir yenisi daha eklendi.

2019 yılında Disney Plus'ta başlayan Star Wars dizisi The Mandalorian'ın bir hayranı, dizideki ana karakter olan Din Djarin'in gemisinin gerçek boyutlu bir maketini yaptı. Bu gemiyi yapabilmek için de toplamda 10.000 dolardan fazla para harcadı

Ayaal Fedorov ve arkadaşları, internet üzerinden para topladı ve Razor Crest isimli gemiyi birebir aynı boyutta inşa etti. Bağışlanan para yetmediği için Fedorov'un arabasını da sattığı açıklandı. Gemi şu anda dünyanın en soğuk şehri olarak bilinen Yakutsk'da bulunuyor. Geminin görsellerini aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16366 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, Razor Crest ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim