Anlık Bildirim

Blizzard'ın popüler oyunu Warcraft'ın mobil versiyonu bu yıl gelecek

Blizzard'ın 2021 yılının son üç aylık dönemi için paylaştığı rapora göre Warcraft'ın mobil oyunu 2022 yılının sonunda çıkış yapacak. Henüz resmi bir duyuru yapılmadı.

Blizzard'ın oyunu Warcraft'ın mobil versiyonu bu yıl gelecek Tam Boyutta Gör

Hem Blizzard'ın hem de oyun dünyasının en popüler oyunlarından birisi olan Warcraft'ın mobil sürümü ile ilgili güzel bir haber geldi.

Warcraft'ın Mobil Oyunu Bu Yıl Gelecek

Activision Blizzard geçtiğimiz saatlerde 2021 yılının son üç aylık dönemi için mali raporlarını paylaştı. Raporda 2022 yılı için de bazı planlar yer alıyordu. Bu planlara göre 2022 yılının sonunda mobil cihazlar için bir Warcraft oyunu çıkacağı dikkat çekti. ne yazık ki şu an için oyunun detayları ile ilgili bir bilgi bulunmuyor.

Geçtiğimiz aylarda yine mali raporlar esnasında Blizzard'ın birkaç farklı mobil Warcraft oyunu üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Bu oyunlardan birisi büyük ihtimalle bir erteleme yaşamazsa 2022 yılının sonlarında çıkış yapacak.

Blizzard'ın bir diğer büyük markası Diablo'nun da bildiğiniz gibi Diablo Immortal isimli bir mobil oyunu geliyor. Ne yazık ki o oyununda tam sürüm çıkış tarihi hala bilinmiyor ancak onun da bu yıl çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim