Anlık Bildirim

BMW ve Mercedes'ten eğlenceli Cadılar Bayramı atışması

Alman otomotiv devi BMW, Cadılar Bayramı'nda da ezeli rakibi Mercedes-Benz'e takılmadan edemedi. Attığı tweet ile rakibine gönderme yapan Bavyeralı üreticiye Daimler'den yanıt gecikmedi.

Otomotiv sektöründeki dev üreticilerin birbirleriyle atışmasına sık sık şahit oluyoruz. Genelde Twitter üzerinden dönen bu tatlı atışmalar Cadılar Bayramı’nda da devam etti. Audi’nin araçlarına Unicorn boynuzu takarak kutladığı bu özel günde BMW, en büyük rakiplerinden biri olan Mercedes’e takılmadan edemedi.

Alman üretici BMW’nin Cadılar Bayramı’nı kutlamak için attığı tweette, üzerine BMW M5 görünümlü branda giydirilmiş bir Mercedes-Benz modeli görüyoruz. Bu mesajla rakibinin Cadılar Bayramı’nı kutlayan BMW, “Şimdi her otomobil en sevdiği süper kahraman olarak giyinebilir” diyerek Mercedes’e göndermede bulunuyor.

BMW ve Mercedes'ten eğlenceli Cadılar Bayramı atışması Tam Boyutta Gör

BMW’nin bu yüzleri gülümseten göndermesine Mercedes-Benz’in çatı şirketi Daimler’den yanıt gecikmiyor. Alman otomotiv devi, rakibini son zamanlarda en çok eleştiri aldığı yerden, yani radyatör ızgarasından vuruyor. Daimler’in yanıtında, “Bu iyiydi BMW. Gerçekten de korkutucu bir kostüm! Özellikle o radyatör ızgarası…” ifadeleri yer alıyor.

BMW gerçekten de son dönemde ızgara tasarımı yüzünden eleştiri yağmuruna tutuluyor. Her yeni modelde ızgarayı büyütmeye devam eden şirket, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkardığı Concept 4 ile herkesi şaşırtmıştı. Üstelik son çekilen casus görüntüler, bu ızgara tasarımının konseptten gerçeğe dönüşeceğinin sinyallerini veriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19734 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bmw ve mercedes atışması, cadılar bayramı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim