Anlık Bildirim

BNB balinası milyarlarca Floki Inu (FLOKI) satın aldı

Elon Musk'ın tweeti ile yükselişe geçen FLOKI bir BNB balinasının ilgisini çekti. 3,4 milyon dolar değerinde 12 milyar FLOKI satın aldı.                              

BNB balinası milyarlarca Floki Inu (FLOKI) satın aldı Tam Boyutta Gör

DOGE klonu kripto para birimleri, piyasada fırtınalar estirmeye devam ediyor. En popüler DOGE klonlarından Floki Inu, Shiba Inu’daki rallinin durulmasının ardından harekete geçti. Yaşanan %30’luk yükselişin ardından bugün bir BNB balinası Floki Inu’da 3,4 milyon dolarlık alım gerçekleştirdi.

12 milyar FLOKI'ye sahip

BNB balinası şu anda 12 milyar FLOKI’ye sahip. Satın alım işlemini küçük parçalar halinde gerçekleştiren balina, ilk satın alımını yaklaşık 2 gün önce 218 bin Floki Inu alarak gerçekleştirdi. İlerleyen saatlerde 19,5 milyon Floki Inu daha satın alan balina, dün yaptığı 8 milyar FLOKI’lik bir satın alım daha gerçekleştirdi.

En son satın alımını 17 saat önce yapan balina 1 milyar FLOKI’lik satın aldı. Söz konusu balinanın cüzdanında şu anda toplamda 12 milyar FLOKI bulunuyor. Balinanın devasa boyutlardaki satın alımının ardından kripto para topluluğunda Floki Inu’nun (FLOKI) bu alımlara nasıl tepki vereceği tartışılmaya başlandı.

Önde gelen kripto para veri sağlayıcısı CoinGecko’dan edindiğimiz bilgilere göre son 24 saat içerisinde %7,8’lik düşüş yaşayan Floki Inu (FLOKI) 0,000000001061 dolardan işlem görüyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim