Anlık Bildirim

JPMorgan, Bitcoin’in olması gereken fiyatını açıkladı

Amerika'nın önemli finans kurumu JPMorgan, Bİtcoin'in olması gereken fiyatının ne kadar olduğunu söyledi. Yatırımıların hoşuna gitmeyecek bir açıklama yaptı.     

JPMorgan, Bitcoin’in ideal fiyatını açıkladı Tam Boyutta Gör

Bloomberg’de yer alan habere göre ABD’nin önde gelen finansal kurumlarından JPMorgan, Bitcoin’in realistik değerinin 35.000 dolar olduğunu tespit etti. JPMorgan’ın 35 bin dolarlık ideal değer öngörüsü, mevcut fiyatın %44’üne denk geliyor. 

JPMorgan bu fiyat tespitini lider kripto para biriminin volatilitesini ve altın ile olan korelasyonunu göz önünde bulundurarak gerçekleştirdi. Öyle ki Bitcoin, altın ile karşılaştırıldığında 4 kat daha fazla volatiliteye sahip durumda.

Bitcoin’in yükseliş ihtimalinin bulunduğunu belirtmesine rağmen JPMorgan Bitcoin’in yükseliş potansiyelinin çekici bir yanı bulunmadığını düşünüyor.

Öte yandan milyarder Peter Thiel, Bitcoin’in 60 bin dolar bandının üzerinde astronomik bir yükseliş yaşayabileceğini ve bu durumun kontrol dışı enflasyonun ayak seslerinden biri olabileceğinin altını çizmişti.

Her ne kadar Bitcoin’in gerçekçi fiyatını 35 bin dolar olarak açıklasa da JPMorgan stratejistlerine göre Bitcoin 2022 yılında 100 bin dolar seviyesine kadar yükselebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim