Anlık Bildirim

Bobby Lee’den heyecan yaratan Bitcoin fiyat tahmini ve nedeni

Bitcoin hakkında açıklamaları sık sık gündeme gelen Bobby Lee, Bitcoin fiyatı hakkında ümit verici açıklamalarda bulundu. Lee'nin açıklamaları haberimizde.       

Bobby Lee’den heyecan yaratan Bitcoin fiyat tahmini ve nedeni Tam Boyutta Gör

Önde gelen kripto para destekçilerinden Bobby Lee, Bitcoin’in geride bıraktığımız Kasım ayının başlarında 69 bin dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydettikten sonra yaşanan sert düşüşün bir son olmadığını ifade etti. 

Bobby Lee’ye göre Bitcoin’de boğa sezonu hala devam ediyor ve lider kripto para biriminin önünde zirveye ulaşmadan önce hala uzun bir yol var. 
Kısa bir süre önce CNBC’ye verdiği röportajda Çin’in en büyük kripto para borsası BTCC’nin eski CEO’su Bobby Lee, önümüzdeki birkaç ay içerisinde lider kripto para biriminin yükselişe geçeceğini öngördü.

Bitcoin’in hala süper bir boğa döngüsünde olduğunu ifade eden Lee, henüz lider kripto para biriminin zirve yapmadığını düşünüyor. Ona göre Bitcoin, yeni bir zirve belirlediğinde çok hızlı bir şekilde yoluna devam edecek ve kolaylıkla 150 bin ve 200 bin dolar seviyelerini aşacak. Bu öngörüsünün üzerine Lee’ye, Bitcoin’in fiyatını kısa bir süre içerisinde 3 kat arttıracak katalizörün ne olduğu soruldu. Lee bu soruya “perakende yatırımcıların yoğun ilgisi” cevabını verdi.

Lee'nin konuşmasından bir kesit:

"İyi haberler katalizör görevi görecek. Düzenlemeler ve kripto paraların benimsenmesi konusunda ortaya çıkabilecek pek çok iyi haber var. Tüm dünyada 100 milyonu aşkın insan kripto paralara yatırım yapmış durumda. Ancak kripto paralar geleneksel finansal sistemin bir parçası olmadığı için ana akım medyada yer almıyorlar."

Merkezsiz finans ve NFT trendleriyle birlikte milyonlarca insanın kripto para piyasasına giriş yaptığını ifade eden Lee, kripto para piyasasındaki son birkaç yılda kaydedilen ivme ile birlikte önümüzdeki yıllarda herkesin kripto paraları konuşacağı öngörüsünde bulundu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim