Anlık Bildirim

Bose QuietComfort 45 geliyor: İlk görüntüler ortaya çıktı

Bose, uzun bir aradan sonra QuietComfort serisine yeni bir kulaklık eklemek için çalışıyor. FCC listesinde ortaya çıkan Bose QuietComfort 45, aynı zamanda ilk kez görüntülendi.

Bose, QuietComfort 45'i tanıtmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Ortaya çıkarılan bir FCC listesine göre Bose, QuietComfort 35'in halefi olması muhtemel yeni bir çift üst düzey kulaklık hazırlıyor. Bose QuietComfort 45 olarak adlandırılması beklenen yeni kulaklık, selefi ile benzer tasarım çizgileri taşıyor.

Bose QuietComfort 45 geliyor

2016 yılında Bose QuietComfort 35'i piyasaya süren şirket, bir yıl sonra ürün yelpazesine QuietComfort 35 II'yi ekledi. 2019 yılına gelindiğinde yeni bir QuietComfort serisi kulaklığın piyasaya sürüleceği söylentileri yayılsa da şirket o yıl Noise Cancelling Headphone 700'ü tanıttı. FCC listesinin ortaya koyduğu yeni bilgi ve görüntülere göre Bose, QuietComfort 45'i piyasaya sürmek için çalışmalar yürütüyor.

Bose QuietComfort 45 geliyor: İlk görüntüler ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Fotoğraflara bakıldığında yeni kulaklığın genel düzeni selefi ile benzerlikler gösteriyor. QuietComfort 45'in sağ tarafında bir USB-C bağlantı noktasına, güç anahtarına, ses ayar düğmelerine yer verilirken solda 3.5 mm bağlantı noktası bulunuyor.

Teknik özellikleri açısından tüm belirsizlikleri üzerinde bulunduran Bose QuietComfort 45'in, Noise Cancelling Headphone 700'den daha iyi özelliklere sahip olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim