Anlık Bildirim

Bursaspor “fan token” çıkaracağını açıkladı

Bursaspor ve Socios iş birliği ile $BUR taraftar tokeni geliyor. Tokenların arz tarihi açıklanmadı.

Bursaspor “fan token” çıkaracağını açıkladı Tam Boyutta Gör

Türkiye’nin köklü spor kulüplerinden Bursaspor, $BUR etiketiyle bir taraftar Token çıkartacağını açıkladı.

Socios ve Chiliz tarafından hazırlanan $BUR fan token’ları önümüzdeki aylarda satışa sunulacak. Fan Token, Bursaspor’un önemli kararlarının oylamalarında ve VIP ödüllerini kazanma gibi etkinliklerde kullanılabilecek. Kulüp Fan Token’la alakalı detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Konuyla alakalı olarak Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, şu ifadelere yer verdi:

“Zor günleri geride bırakmak isteyen kulübümüzün taraftarlarıyla kenetlenişini dijital platformlarda da göstermek adına Socios.com ile yeni bir yola çıktık. Amacımız, taraftarlarımız ile kulübümüz arasında daha güçlü ve daha sürdürülebilir bir köprü kurmak. Bu anlamda $BUR Fan Token ile taraftarlarımız, kulüp kararlarında söz sahibi olabilecek, aynı zamanda da birbirinden değerli ödülleri, ayrıcalıkları da kazanabilme fırsatını elde edecek.” 

Fan Token’lar Socios platformunun oluşturduğu bir proje ile spor kulüpleri ve taraftarlar arasındaki etkileşimi artırmak, kulüp kararlarında taraftarın söz sahibi olması ve kulübün sağlayacağı avantajlardan yararlanma fırsatı veren etkileşimli kripto paralardır. Şu anda Socios’da Galatasaray (GAL), Trabzonspor (TRA), Juventus (JUV), Paris Saint Germain Fan (PSG) gibi birçok takımın Fan Token’ları mevcut. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim