Anlık Bildirim

Galatasaray token satışından 12 milyon Avro üzerinde gelir elde etti

Yapılan açıklamaya göre GAL taraftar token satışından 12 milyon Avro gelir elde edilirken sadece Beşiktaş maçında 50 milyon TL üzerinde gelir kasaya aktarıldı.

GAL token satışından 12 milyon Avro gelir Tam Boyutta Gör

Socios markasının spor kulüplerine yönelik olarak kripto para çıkarmasının ülkemizdeki ayağı geçen yıl Galatasaray ile başlamıştı. Yatırımcısına önemli paralar kazandıran GAL token kulübün de yüzünü güldürdü.

GAL token ne kadar kazandırdı?

GAL token geçen yıl 10TL üzerinden ön satış gerçekleştirmiş ve piyasaya açılır açılmaz 30TL seviyesine yükselmişti. Bu yıl Galatasaray’ın şampiyonluk kovaladığı son haftaya kadar 100TL sınırını geçmiş ancak şampiyonluk kaçınca da çakılmış ve 56TL seviyesine gelmişti. 

Mustafa Cengiz dün yaptığı basın toplantısında GAL token satışından 12 milyon Avro üzerinde gelir elde ettiklerini belirtti. Sadece Beşiktaş derbisinin olduğu gün 50 milyon TL gibi inanılmaz bir gelir kasaya girmiş. GAL token borsalarda işlem gördükçe kulüp de kazanıyor.

4 yıllık 10 milyon token için anlaşma yaptıklarını belirten Cengiz, 6.5 milyon GAL token kilidinin de önümüzdeki dönemde açılacağını belirtiyor. Buradaki satıştan da Galatasaray kulübünün eline önemli bir miktar geçecek. Kısacası taraftar kripto para satışının kulüplere iyi bir gelir getirdiği anlaşılıyor. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim