Anlık Bildirim

"512 MB RAM'li cihazlarda bazı Windows 10 özellikleri kısıtlanabilir"

Geçtiğimiz gün Windows Phone kullanıcılarını heyecanlandıran Windows 10 mobil versiyonun sızıntılarını "Windows 10 Mobil sürümünü ekran görüntüleri sızdırıldı" haberimizde sizlerle paylaşmıştık. Windows 10 mobil sürümün de Şubat ayı içinde yayınlanacağı açıklanmıştı. Ön izlemenin yayınlanmasına sayılı günler kala Windows Phone cihazların tanıtımı ve tasarımından sorumlu Joe Belfiore 512 MB bellekli cihazlara sahip kullanıcıları üzecek bir açıklama yaptı.
Windows Phone işletim sistemli cihazlar arasında en çok satış rakamına ulaşan Lumia 520 modeli ile birlikte diğer 512 MB bellekli cihazlar da büyük bir paya sahip. Microsoft'da bu cihazlara verdiği güncelleme sözünü tutarak Windows 10 mobil sürümüne güncelleneceğini açıklamıştı. Joe Belfiore attığı tweette 512 MB bellekli cihazlar için çalıştıklarını, bu cihazlar için Windows 10'un kullanılabilir olması konusunda oldukça hevesli olduklarını dile getirirken Windows 10 mobilin bazı özelliklerinin kesintiye uğrayabileceğini belirtti.

Şimdilik ne gibi özelliklerin kısıtlanabileceği bilinmiyor, ancak Windows 10 mobil ön izleme sürümünün yayınlanmasıyla bu ayrımın daha detaylı şekilde ortaya çıkacağını düşünüyorum. Lumia 520 dışında, Lumia 530,620,625,630,720  modelleri de 512 MB bellek bulunduruyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4909 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep İşletim Sistemleri, windows 10 ve joe belfiore
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim