Anlık Bildirim

Galaxy S9 ve S9+'ın tüm resmi kılıfları ortaya çıktı

Güney Koreli üretici, yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın tanıtılmasına iki hafta kala cihazları koruyacak tüm resmi kılıfların fotoğraflarını paylaştı.

Galaxy S9 ve S9+'ın tüm resmi kılıfları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
 

Güney Koreli teknoloji devinin yeni amiral gemileri Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerini tanıtmasına yalnızca iki hafta gibi az bir süre kaldı. Bu zaman zarfında Samsung, ikiliyi çizilmelerden ve darbelerden koruması için üretilen resmi kılıfların tüm fotoğraflarını paylaştı.

Şirket, yeni amiral gemilerini alacak müşterileri için tasarım, işlevsellik ve sağlamlık açısından pek çok seçenekten oluşan resmi kılıfları sergiledi. Bu kılıflar arasında tercihinize göre birden fazla renk seçeneği de sunuluyor.

Geçtiğimiz hafta bu kılıflardan yalnızca bir tanesi olan Clear View bir videoda ortaya çıkmıştı. Ön tarafı şeffaf olan bu kılıf, saat ve bildirimleri görmenize de imkan veriyor. Bunun yanı sıra paylaşılan kılıflar arasında LED View de yer alıyor. Bu kılıf türü ise LED’ler aracılığı ile önemli bildirimleri ve saat gibi bilgileri kullanıcıya gösterme özelliğine sahip olmasıyla öne çıkıyor. Ayrıca Alcantara kılıf da kullanıcısına özel bir görünüm ve hissiyat sağlıyor.

Yeni sunulan Hyperknit adındaki kılıf türü ise arkasında örülü plastik şekliyle ve hafif yapısıyla dikkat çekiyor. Bu kılıfın renk yelpazesi lacivert ve parlak kırmızıdan oluşuyor. Görünümün yanında sağlamlığa da önem verenler için tercih edilebilecek kılıflar arasında ise güçlü yapısıyla sunulan MIL-STD-810G Protective modeli bulunuyor. Çeşitler arasına geri dönen silikon kılıflarda ise oldukça sevimli görünen şeftali rengi bile bulunuyor. İşte Samsung Galaxy S9 ve S9+ için üretilen resmi kılıflar:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4497 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim