Anlık Bildirim

LeTv oldu LeEco

Genelde ünlü bir perakende zincirimiz ile özdeşleştirilen Çinli LeTv, hedeflerine odaklanmak adına isim değişikliğine gidiyor. Bakalım yeni isim bu özdeşleşmeden kurtulabilecek mi?
Dünyanın ilk Snapdragon 820 yonga setli akıllı telefonunu üreten ve Qualcomm'un lansman cihazı olarak sahneye çıkan LeTv LeMax Pro akıllı telefonu, üreticisi LeTv'yi de dünyaya tanıttı. Çin'de video içerikleri ve televizyon üretimi konusunda uzmanlaştığı için LeTv ismini alan şirket, bu bakımdan biraz garipseniyordu. Firma şimdi isim değişikliğine gidiyor. 

Geçen yıl akıllı telefon pazarına adım atan LeTv, bu yıl ABD de dahil uluslararası pazarlara açılarak, satışlarını artırmayı planlıyor. Bu bakımdan da isim değişikliği ihtiyacı hissedildi. Artık firma LeEco ismini kullanacak. Ayrıca logoda da değişiklik yapıldı ve L ile E harflerini kesiştiren bir tasarım benimsendi. 

Yeni logo tasarımı ile LeEco firması; teknolojiyi iyi kullandığını, ekosistemine önem verdiğini ve internet kültürünü daha ileriye taşıyacağını ifade ediyor. Özellikle global pazarlarda, logonun firmayı daha iyi temsil edeceğine inanılıyor. LeEco; Apple, Amazon ve Netflix gibi Fortune 500 devleriyle rekabet etmeyi amaçlıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6163 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
letv, letv lemax pro ve
2 etiket daha leeco Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim