Anlık Bildirim

Microsoft'un giriş seviyesindeki yeni savaşçısı Lumia 650 gün yüzüne çıktı

Windows 10 Mobile duyurusunun ardından yalnızca 3 model duyuran Microsoft'un giriş-orta seviyedeki boşluğu nası dolduracağı merak ediliyordu. Son sızıntılar bu seviyedeki yeni oyuncuyu ortaya çıkardı.
Microsoft'un giriş seviyesindeki yeni savaşçısı Lumia 650 gün yüzüne çıktı
 
Bugün Windows 10 Mobile yüklü bir akıllı telefon satın almak isterseniz çok fazla seçeneğiniz bulunmuyor. Üst seviyede Lumia 950 ve 950 XL modelleri yer alırken giriş seviyesini Lumia 550 sırtlamış durumda. Microsoft cephesinden ise uzun bir süredir modeller arasındaki bu uçurumu kapatacak hamleler bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde bu aralıkta kendine yer bulacak Lumia 850 sızıntıları yayınlanırken bu kez Lumia 650 kendini gösterdi.

Microsoft'un giriş seviyesindeki yeni savaşçısı Lumia 650 gün yüzüne çıktı
 
Giriş ve orta seviyenin arasına konumlanan Lumia 650 modeli yeni tasarım anlayışına ayak uydurmuş gibi görünüyor. Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olacak akıllı telefonda metal çerçeve de unutulmamış. Teknik özellikler kısmında ise HD çözünürlüğe sahip 5" ekran, 1 GB sistem belleği, arttırılabilir 8 GB depolama alanı, 8 MP arka ve 5 MP ön kamera öne çıkıyor. Lumia 650 işlem gücünü ise 1.3 GHz saat hızında çalışan dört adet Cortex-A7 çekirdeğine sahip Snapdragon 212 çipetinden karşılayacak.
Şimdilik çıkış tarihiyle ilgili net bir bilgi yok ancak 2016 Ocak ve Şubat ayları içerisinde Lumia 650'nin resmiyete kavuşması bekleniyor. Sızıntılarda ise ekran üzerinde yer alan "20 Şubat Cumartesi" tarihi dikkat çekici. Akıllı telefonun basın görselleri çıkacağı güne göre hazırlandıysa bu tarih önemli bir ipucu olabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5057 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Microsoft Lumia 650, Lumia 650 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim