Anlık Bildirim

Raporlara göre yeni kavisli kenar ekranlı telefon modelleri yolda

Piyasada ilk olarak Galaxy Note Edge ile gördüğümüz kavisli kenar ekrana sahip akıllı telefon modelleri önümüzdeki dönemde artışa geçebilir. Bu tarz ekranı kullanması beklenen iki firma haberimizde.
Samsung'un Galaxy Note Edge ile sektörde öncülüğünü yaptığı kavisli kenar ekranlı akıllı telefon modelleri 1 yıldan fazladır piyasada yer alıyor. Galaxy Note Edge sonrası çıkardığı Galaxy S6 Edge ile kavis kıvrımını biraz yumuşatan Samsung buna ilaveten ekranın iki kenarı da kavis özelliğini kazandırmıştı. Bu yıl da aynı ekran tasarımını kullanmaya devam eden firma geçtiğimiz ay herkesin bildiği üzere Galaxy S7 Edge modelini duyurdu. Bunun yanı sıra diğer üreticilere de bu panelleri satan firma, Vivo Xplay 5'in kavisli ekranının da üreticisi konumunda.
Çin'den gelen son raporlara Samsung, kavisli ekranlar için başka Çin'li üreticilerle de iletişim halimde. Bunlardan biri olarak ise Xiaomi'nin adı geçiyor. İddialara göre firmanın duyurulması beklenen Mi Note 2 modeli kavisli kenarlı bir ekrana sahip olabilir. Geçtiğimiz yıl Ocak ayında duyurulan 1. nesil Mi Note modelinin 1 yıllık ömrünü doldurması nedeniyle kavisli ekranlı Mi Note 2 yakın zamanda duyurulabilir.
İddialarda adı geçen bir diğer Çin'li firmaya baktığımızda ise Huawei'yi görüyoruz. Firma üretim zorlukları nedeniyle maliyeti yüksek olan ekranları ilk olarak bir tepe modelinde kullanmayı planlıyor. Bu bağlamda Mate S'in devamı niteliğinde bir modelde kavisli kenar ekran görebiliriz.
Samsung'un da kavis kenarlı Galaxy 7 Edge ile yüzünün güldüğünü belirtebiliriz. Avrupa'daki ön sipariş rakamlarına göre kavisli kenar ekranlı model düz versiyona göre %61 oranında daha fazla rağbet görüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5682 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kavisli ekran, curved edge screen ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim