Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A7 için Lollipop güncellemesi başladı

Samsung Galaxy A7 için Lollipop güncellemesi başladı
 
Samsung Lollipop güncellemesi konusunda öne çıkan markalardan birisi olmayı başardı. Şirket yakaladığı bu rüzgarı devam ettirmekte kararlı gözüküyor.
A serisi modellerine Lollipop güncellemesi geleceğini önceden duyuran şirket geçtiğimiz dönemlerde Galaxy A3 için güncellemeyi yayınlanmıştı. A5 ve A7 modelleri için güncellemenin Haziran ayında geleceği konuşulsa da, görünen o ki yeni sürüm beklenenden daha önce hazır hale getirilmiş.
Galaxy A7 modeli için Lollipop güncellemesi OTA ve kies yazılımı üzerinden dağıtılmaya başlanmış durumda. Şimdilik güncelleme kısıtlı bazı pazarlarda yayınlansa da kısa bir süre içinde global anlamda indirilebilir olması bekleniyor. Bazı kullanıcılar Odin yazılımı ile yeni yazılımı kurarak Android 5.0.2 sürüme geçebilirler. Yazılımı indirmek için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz, ancak bu kurulumun kişinin sorumluluğunda olduğunu ve cihazınızı garanti dışı bırakabileceğini belirtmekte fayda var.
Yeni sürüm ile birlikte materyal tasarım anlayışına kavuşan model ilk olarak Galaxy S6 modelinde gördüğümüz yeni TouchWiz UX arayüzüne de kavuşuyor. Güncellemenin Lollipop'un standart özelliklerinin yanında performans, kararlılık ve batarya ömründe iyileştirmeler sunduğunu da belirtmekte fayda var. 
Galaxy A5 kullanıcıları için de güncellemenin çok kısa bir süre içinde yayınlanacağı konuşuluyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
28587 kez okundu.
8 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lollipop
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim