Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 7 bu özel kutularda taşınacak

Resmi açıklama ile Galaxy Note 7 üretimini ve değişim programını durdurduğunu açıklayan Samsung, toplanan cihazları ısıya karşı dayanıklı bu özel kutu ve eldivenlerle taşıyacak.
Bildiğiniz gibi dün -Samsung Türkiye tarafından da paylaşılan açıklama ile- Güney Koreli şirketi büyük bir krizin ve maddi kaybın içerisine sürükleyen Galaxy Note 7'nin fişinin çekildiği, üretimin durdurulduğu açıklandı. Eski ve yeni seri farketmeksizin tüm cihazlarını toplamayı planlayan Samsung’un bunun için özel bir kutu tasarladığı ortaya çıktı.
Aslında ilk patlama haberleri sonrasında üretilen ancak henüz yeni Amerika’daki tüketicilere gönderilmeye başlanan kutu, özellikle Galaxy Note 7'yi Samsung üzerinden satın alan kişilere veriliyor. Zira telefonlarını operatör üzerinden alanlar doğrudan mağazaya giderek teslim edebiliyorlar. Kargo şirketlerinin yanma riskine karşı cihazları taşımak istememelerine karşı özel kutu ile çözüm üreten şirket, böylelikle yaşanacak olumsuzlukların önüne geçmeyi hedefliyor.

Paket içerisinden antistatik poşet ve termal yalıtımlı kutu çıkıyor

Kargolama işlemi için öncelikle Galaxy Note 7'yi kilitli antistatik poşete koymanız gerekiyor. Ardından telefon önce küçük, daha sonra büyük kutu içerisine yerleştiriliyor ve son adımda ise seramik fiber kaplamalı özel yalıtımlı kutu içerisine koyuluyor. Böylelikle cihazın taşıma sırasında çevresine zarar verme riski minimuma indirgeniyor.
Paket içerisinde özel bir eldiven de gönderen Samsung için geri toplama sürecinin bir hayli zorlu olacağını söyleyebilmek mümkün. 17 milyar dolar zarara uğrayan ve borsada oldukça fazla değer kayıpları yaşayan teknoloji devinin bunlara ek olarak geri toplama döneminde yaklaşık 1 milyar dolar ek zarara uğrayacağı dile getiriliyor.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4710 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy note 7, galaxy note 7 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim