Anlık Bildirim

Samsung'un hedefi ilk etapta 5 milyon Galaxy S7 satışı

Samsung'un merakla beklenen amiral gemi modeli Galaxy S7 için henüz bir resmi bir lansman tarihi mevcut değil ancak modelin başlangıç satışları için umutlar yüksek.

Samsung'un gelecek yıl için planladığı amiral gemi modeli Galaxy S7 için hazırlıklar son aşamaya gelirken, cihazın satış beklentileri de görünmeye başladı. Önceki yıllarda rekor kıran amiral gemi modelleri nedeniyle ilk stoklarını kalabalık tutan Samsung, yavaş yavaş miktarı azaltmaya başladı. 

Galaxy S3 modelinin satış rekorları kırması ile Galaxy S4 için 10 milyon civarında ilk stok hazırlanmış, ilk ayda hepsi tükenmişti. Sonrasında yaşanan durgunluk nedeniyle Galaxy S5 ve Galaxy S6 başlangıç satışları için 4-5 milyon arasında rakamlar belirlenmişti. Kaynaklara göre Galaxy S7 için de 5 milyon civarında stok başlangıcı belirlendi. 

Geçen yıl Galaxy S6 Edge modelinde stok yetersizliği durumu oluşmuştu. Bu bakımdan firma; 3.3 milyon Galaxy S7, 1.6 milyon da Galaxy S7 Edge olarak bir ayrım yaptı. Piyasanın durumuna göre satış sonrasında bu rakamların hızla artırılmasına çalışılacak. 

Galaxy S7 için net bir lansman tarihi bulunmuyor ancak güçlü iddialar 21 Şubat 2016 tarihinde Unpacked 2016 etkinliğinin düzenleneceği yönünde. Bazı kaynaklar ise 19 Ocak 2016 itibariyle bir lansman bekliyor ancak daha iyi etki uyandırabilmek adına Samsung MWC 2016 fuarını bekleyecektir. 

Galaxy S7 modelinde 5.2 inçlik 2K Super AMOLED ekran, Snapdragon 820 veya Exynos 8890 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, magnezyum alaşım, 20MP çözünürlüğünde kamera, Android 6.0 işletim sistemi, Clear Force dokunmatik teknolojisi, ESS Sabre üst seviye ses yongası gibi özellikler olacağı tahmin ediliyor. Galaxy S7 Edge modelinin ise 5.5 inçlik kenardan kavisli bir ekrana sahip olacağına dair bilgiler var. Yani bu yıl tek bir Edge modeli görebiliriz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4724 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s7 5 million initial run, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim