Anlık Bildirim

Şimdi de Galaxy S6 Plus sesleri

Bir dönem Samsung'un amiral gemi modelleri için yığınla yan versiyonlar ürettiğini görmüştük. Bu yıl ki strateji gereği artık amiral gemi modelleri çok dallanıp budaklanmıyor. Ancak yine de firma ara ara eski günlere dönmeyi ihmal etmiyor. 

Firmanın bu yıl için Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge amiral gemi modellerini tanıttığını biliyoruz. Ancak iddialara göre bir de 5.5 inçlik Galaxy S6 Plus adında yeni bir amiral gemi modeli daha hazırlanıyor. 

Yeni model Galaxy S6 Edge modelini temel alacak ve her iki kenarında da kavis olacak. Ekran boyutunun 5.5 olabileceği gibi 5.4 inç de olabileceği belirtiliyor. Aslında bu model Galaxy Note 5 Edge olarak bekleniyordu ancak Samsung ekran kalemi olmadan bir ara modele karar vermiş gibi görünüyor. 

Cihazın Super AMOLED panel taşıyacağı ifade edilirken Exynos 7420 yongaseti, 3GB RAM, 16MP çözünürlüğünde arka kamera gibi amiral gemi modelinden pek çok özelliği miras alması bekleniyor. 

Bu haliyle Galaxy S6 Plus modeli iPhone 6 Plus modelini hedef almış olacak. Samsung'un yaz dönemi bitmeden modeli piyasaya sürmesi bekleniyor. Eylül ayındaki IFA 2015 fuarında ise muhtemelen Galaxy Note 5 ve Galaxy Note 5 Edge modellerini göreceğiz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5667 kez okundu.
27 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy s6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim