Anlık Bildirim

Çift kameralı Huawei çocuk saati ortaya çıktı

Huawei Children’s Watch 4X adlı akıllı saat iki adet kamerası ile ebeveynlerin hem çocuklarını hem de çevresini daha iyi görmelerine yardımcı olacak. Ayrıca suya da dayanıklı.

Çift kameralı Huawei çocuk saati ortaya çıktı

Çocuklara yönelik akıllı saatlerin ilgi görmeye başlaması üreticileri de farklılaşmaya itiyor. Huawei yeni akıllı çocuk saatinde çift kameraya yer vererek bir ilke imza atıyor ve güvenlik endişelerini gidermeye çalışıyor.

Huawei Children’s Watch 4X neler sunuyor?

Huawei Children’s Watch 4X dışarıdan bakıldığında dayanıklılık odaklı bir akıllı saat izlenimi veriyor. Çocuğun görüntülü görüşmesi için ana kamera yer alırken 90 derece açılı diğer bir kamera ise acil durum esnasında çevrede olup bitenleri anlamaya yardımcı oluyor.

SIM kart ile 4G görüşmelerinin yapılabildiği saat 5 ATM seviyesine kadar da suya dayanıklı. Saatin ekran temalarının da değiştirilebilir olduğu tahmin ediliyor. Yine fitness değerlerini de takip edebilen sensörler mevcut.

Görünen o ki önümüzdeki dönemde çocuk akıllı saatleri daha da gelişecek. Yetenek açısından standart akıllı saatlerden geri kalmayacağı kesin gibi. Huawei Children’s Watch 4X çocuk saati 30 Temmuz tarihinde tanıtılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim