Anlık Bildirim

Clubhose, davet ile uygulamaya katılmayı sonlandırıyor: İsteyen herkes katılabilir

Sesli sohbet uygulaması Clubhouse, bekleme sırasını kaldırdıklarını ve artık isteyen herkesin uygulamaya katılabileceğini duyurdu. Platform ayrıca yeni logolarına da bir bakış sundu.

Clubhose, artık davetsiz kullanılabilecek Tam Boyutta Gör

Sesli sohbet uygulaması Clubhouse, yaptığı bir açıklama ile herkesin platforma katılabilmesi için bekleme sırasını kaldırdıklarını belirtti. Uygulamanın bunu yapmasının ardındaki sebep olarak artan rekabet ortamı gösteriliyor.

Clubhouse'u isteyen herkes kullanabilecek

Pandeminin ilk günlerinde oldukça popüler hale gelen Clubhouse'a katılmak isteyen kullanıcılar, mevcut bir kullanıcıdan alınan davetiye kodu ile direkt uygulamayı kullanmaya başlıyor ya da telefon numarası ile kayıt olup bekleme sırasına alınıyordu. Şirket bu durumun artık değiştiğini ve herkesin uygulamaya katılabileceğini duyurdu.

Clubhouse blog gönderisinde: "Asla sıkıcı olmayan on iki ay sonunda, Clubhouse'un artık betadan çıktığını, herkese açık olduğunu ve bir sonraki bölümüne başlamaya hazır olduğunu paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Bu, herkesin katılabilmesi için bekleme listesi sistemimizi kaldırdığımız anlamına gelir." ifadeleri yer aldı.

Bir sözcü, şu anda yaklaşık 10 milyon kişinin bekleme listesinde olduğunu ve zaman içinde uygulamaya ekleneceklerini doğruladı. Yeni kaydolmak isteyen kişiler ise direkt uygulamayı kullanmaya başlayabilecekler.

Clubhouse, blog gönderisinde davetiye ile uygulamaya girilme sisteminin kaldırılmasının haricinde yeni logosunu da açıkladı. Logo, kurumsal işlerde daha çok kullanılacak ve uygulama simgesinin yerini almayacak. Uygulama simgesi her ay düzenli olarak değişmeye farklı kişileri göstermeye devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim