Anlık Bildirim

D&D tarzı severlere Knights of Pen and Paper 3 sürpriz bir şekilde Android için yayınlandı

Paradox Interactive, oldukça sürpriz bir şekilde Knights of Pen and Paper 3 adlı oyununu sadece Android sürümü olarak piyasaya sürdü. Lansman sonrası diğer platformlara da bekleniyor.
D&D tarzı severlere Knights of Pen and Paper 3 sürpriz bir şekilde Android için yayınlandı Tam Boyutta Gör

Dungeons and Dragons tarzı oyunları sevenlere hitap eden Paradox Interactive’in geliştirdiği Knights of Pen and Paper oyununun devamı olan Knights of Pen and Paper 3, sıra tabanlı RPG bazında oynanıyor. Ve oyunda, Dungeons and Dragons’da olduğu gibi eylemlerinize kendiniz karar veriyor, hayal gücünüz ile oyunda farklı opsiyonlar doğrultusunda ilerleyebiliyorsunuz. 


Ekranımızda yer alan Dungeon Player grubu ile beraber Dungeon Master’ı da kontrol edebiliyorsunuz. Böylece savaşlarda ne tercihler yapacağınıza ve hikayenin diğer yönlerinde de seçimlerinizi yapabilme şansına erişiyorsunuz. Knight of Pen and Paper 3, karakterlerinizin birçok farklı maceraya atılmasını sağlayarak, korkunç zindanlara baskın düzenlemesine ve yemyeşil fantezi diyarlarında keşif yaparak Dungeons and Dragons havasını oldukça fazla hissedebilmenize olanak sağlıyor.

Dungeons and Dragons hayranları için birebir !

Bunların dışında, oyunda oldukça fazla yan görevler mevcut. Aynı zamanda her zamanki RPG deneyimini yaşayabilmeniz için seviye atlamak, yeni beceriler kazanmak, çok sayıda ilginç karakterle tanışmak gibi RPG tarzı ögeleri kolayca deneyimleyebiliyorsunuz. Masaüstü kutu oyunu temalı olduğu için, oyun keyfiniz sırasında zar atma ve farklı eğlence içerikli unsurlar ile karşılaşabiliyorsunuz.

D&D tarzı severlere Knights of Pen and Paper 3 sürpriz bir şekilde Android için yayınlandı Tam Boyutta Gör


Seriye eklenen bu son oyun, oyun içi satın alımlar ile birlikte geliyor. Ancak, ücretsiz bir şekilde indirebilir ve ücretsiz olarak oyun rotasında zarlarınızı atarak ilerleyebilirsiniz. Şu anda yalnızca Google Play’de bulunan oyun henüz ülkemiz kapsamında yer almıyor. Fakat, lansman yayını yapıldıktan sonra çoğu bölgede erişim sağlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim