
Dungeons and Dragons tarzı oyunları sevenlere hitap eden Paradox Interactive’in geliştirdiği Knights of Pen and Paper oyununun devamı olan Knights of Pen and Paper 3, sıra tabanlı RPG bazında oynanıyor. Ve oyunda, Dungeons and Dragons’da olduğu gibi eylemlerinize kendiniz karar veriyor, hayal gücünüz ile oyunda farklı opsiyonlar doğrultusunda ilerleyebiliyorsunuz.
Ekranımızda yer alan Dungeon Player grubu ile beraber Dungeon Master’ı da kontrol edebiliyorsunuz. Böylece savaşlarda ne tercihler yapacağınıza ve hikayenin diğer yönlerinde de seçimlerinizi yapabilme şansına erişiyorsunuz. Knight of Pen and Paper 3, karakterlerinizin birçok farklı maceraya atılmasını sağlayarak, korkunç zindanlara baskın düzenlemesine ve yemyeşil fantezi diyarlarında keşif yaparak Dungeons and Dragons havasını oldukça fazla hissedebilmenize olanak sağlıyor.
Dungeons and Dragons hayranları için birebir !
Bunların dışında, oyunda oldukça fazla yan görevler mevcut. Aynı zamanda her zamanki RPG deneyimini yaşayabilmeniz için seviye atlamak, yeni beceriler kazanmak, çok sayıda ilginç karakterle tanışmak gibi RPG tarzı ögeleri kolayca deneyimleyebiliyorsunuz. Masaüstü kutu oyunu temalı olduğu için, oyun keyfiniz sırasında zar atma ve farklı eğlence içerikli unsurlar ile karşılaşabiliyorsunuz.

Seriye eklenen bu son oyun, oyun içi satın alımlar ile birlikte geliyor. Ancak, ücretsiz bir şekilde indirebilir ve ücretsiz olarak oyun rotasında zarlarınızı atarak ilerleyebilirsiniz. Şu anda yalnızca Google Play’de bulunan oyun henüz ülkemiz kapsamında yer almıyor. Fakat, lansman yayını yapıldıktan sonra çoğu bölgede erişim sağlanacak.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.