Anlık Bildirim

Unutulmayan nostalji oyun Contra, mobil platformlarda ön kayıta açıldı

Retro arcade shooter Contra, nostalji severler için geri döndü. Contra Returns olarak ön kayıtları başlayan mobil oyun, eskilere dönmek isteyenleri etkileyecek.

Contra, mobil platformlarda ön kayıta açıldı Tam Boyutta Gör


1987 yılında destanlaşmış popüler oyun Contra, Contra Returns olarak uzaylıları piksel piksel yok ettiğiniz ihtişamlı sahalarına geri dönüyor. Timi Studio Group, bir Konami klasiği olan oyunu mobil platformlara taşıyor. Hem Android hem de iOS cihazlar için ön kayıtlar başladı.


Contra Returns ilk olarak 2017’de Çin’de ve 2018 yılında Tayvan’da piyasaya sürülmüştü. Şimdi 26 Temmuz’da küresel olarak yayınlanması beklenen mobil oyun için oyuncular şimdiden heyecanlanmış durumda. Nostalji havasını yaşayacağınız oyunda şimdiden kayıt yaptırarak çıkış tarihinde ilk erişim sağlayanlar arasında yerinizi alabilirsiniz. Serinin sadık hayranları, HD grafikler ve tonlarca yeni oyun modu ile her zaman olduğu gibi hala aynı zevke ulaşabileceklerini görünce mutlu olacaklar. 

Yeni nesil Contra’da bizi neler bekliyor olacak ?

200’den fazla seviyeye sahip olacak oyunda, ücretsiz oynanış içeriği ile birlikte toplamda 6 karakter yer alacak. Henüz ganimet veya ödül kutularından neler kazanılabilecek, ilerlemenin tam olarak nasıl gelişeceği hakkında herhangi bir bilgi maalesef bulunmuyor. Buna bağlı olarak pay to win (öde-kazan) mantığının yerleşik olmayacağı ön görülüyor. Ayrıca birebir ve üçe üç gerçek zamanlı PvP modu ile hayranlarını bir hayli eğlendireceğe benziyor. Ve son olarak birçok yeni silah eklenecek oyunda, çok fazla yeni içerik oyuncuları bekliyor olacak.

Contra Returns, App Store ve Google Play’de uygulama içi satın alımlar ile beraber ücretsiz olarak piyasaya sürülecek. Şimdiden ön kayıt ile oyuna dahil olan oyuncuları, oyun tamamen yayınlandığında tonlarca oyun içi hediye bekliyor olacak. 

Haberimizde yer alan tanıtım videosunu izleyerek bu heyacanlı arcade oyunu inceleyebilir, aşağıdaki mağaza linklerinden ise, ön kayıt işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Contra Returns Contra Returns Contra Returns Contra Returns Level Infinite Stilize Ücretsiz

 

Contra Returns Contra Returns Contra Returns Contra Returns Games Ücretsiz 3,9 GB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim