Anlık Bildirim

Dev ekranlı Honor X30 Max'ten ilk resmi görüntü geldi

Çinli Honor markası 7.09 inçlik dev ekranla donatılmış bir akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Honor X30 Max olarak adlandırılan modelin ilk resmi görüntüsü paylaşıldı.

Dev ekranlı Honor X30 Max'ten ilk resmi görüntü geldi Tam Boyutta Gör

Honor markası 28 Ekim'de büyük ekran sevenleri memnun edecek yeni bir akıllı telefon tanıtacak. Lansmana sayılı günler kala "phablet" teriminin karşılığını veren dev ekranlı cihazla ilgili bir tanıtım posteri yayınlandı.

Paylaşılan görsel akıllı telefonun görünümüyle ilgili net bir fikir veriyor. Yeni model, geçen yılki Honor X10 Max'in yerini alacak. Damla çentikli tasarımı benimseyen cihazın alt kısmında 3.5 mm kulaklık girişinini olduğu görülüyor.

Dev ekranlı Honor X30 Max'ten ilk resmi görüntü geldi Tam Boyutta Gör

Neler biliyoruz?

Honor X30 Max karşımıza Full HD+ çözünürlükte 7.09 inç LCD ekranla çıkacak. Akıllı telefonun MediaTek Dimensity 900 yonga seti ve 22.5W hızlı şarj teknolojisini destekleyen 5.000 mAh pille geleceği bildiriliyor.

Cihazın arka panelinde 64 megapiksel ana kamera göreceğiz. Ayrıca mükemmel bir ses sistemine sahip olacağı ifade ediliyor. En yüksek konfigürasyonda 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı sunulacağı da sızdırılan detaylar arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim