Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S22 Ultra'nın arka tasarımı ortaya çıktı

Amiral gemisi Samsung Galaxy S22 Ultra'nın arka panelini gösteren bir fotoğraf internete düştü. Yayınlanan görüntü cihazın kamera tasarımı hakkında fikir veriyor.

Samsung S22 Ultra arka tasarım ortaya çıktı - Teknoloji Haberleri Tam Boyutta Gör

Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Ice Universe genellikle Samsung cihazlarla ilgili istihbaratlar paylaşıyor. Ünlü duyumcu bu kez Twitter hesabında Galaxy S22 Ultra'ya ait olduğu iddia edilen bir arka panel fotoğrafı yayınladı.

Fotoğraf, amiral gemisi akıllı telefonun, arka panelini gösteriyor. İnternete sızdırılan bu görüntüyü değerlendiren Ice Universe, arka kapağın genel tasarımının gerçeğe yakın olduğunu, ancak flaş deliği olmadığı için bunun nihai tasarım olmama ihtimalinin bulunduğunu söyledi.

Samsung S22 Ultra arka tasarım ortaya çıktı - Teknoloji Haberleri Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy S22 Ultra muhtemel özellikleri

İnternette dolaşan söylentilere göre Galaxy S22 Ultra, 6.8 inç AMOLED ekran, Snapdragon 898 ya da Exynos 2200 yonga seti, 5.000 mAh pil ve kalem yuvasıyla gelecek. Ayrıca akıllı telefonda 40 megapiksel ön kameraya yer verileceği bildiriliyor.

Cihazın arka panelinde 108 megapiksel ana sensöre ek olarak 12 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 3x ve 10x optik zoom özellikli iki adet 12 megapiksel telefoto sensör yer alacak. Ultra geniş açılı kamera ilk kez optik görüntü sabitleme (OIS) teknolojisi sunacak.

Kaynakça https://nl.letsgodigital.org/smartphones/samsung-galaxy-s22-note-ultra https://twitter.com/UniverseIce/status/1451146958735691776 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim