Anlık Bildirim

Devasa kamera modülüne sahip Honor 50'nin resmi görseli yayınlandı

Çinli teknoloji üreticilerinden Honor, alışılmadık bir arka kamera modülüne sahip olan Honor 50 akıllı telefon modelinin resmi görsellerini paylaştı.

Devasa kamera modülüne sahip Honor 50'nin resmi görseli yayınlandı Tam Boyutta Gör

ABD yaptırımları nedeniyle Çinli telekomünikasyon devi Huawei'den ayrılan Honor, Honor 50 akıllı telefonunu gösteren resmi bir teaser görseli yayınladı.

Cihaz arkadan gösterilmekte ve beklendiği gibi, özgün bir tasarıma sahip çok modüllü bir kamera ile donatılmış. Sensörler ve flaşın, büyük bir oval blok oluşturan iki dairesel alan içine yerleştirildiği göze çarpıyor. Dairesel modüllerden biri ana sensörü barındırıyor. Çözünürlüğünün 108 milyon piksel olduğu iddia edilmekte. İkinci dairenin içinde ise üç ek görüntü sensörü ve bir flaş mevcut.

Devasa kamera modülüne sahip Honor 50'nin resmi görseli yayınlandı Tam Boyutta Gör

Honor 50 serisinde üç model olacak

Sızan bilgilere göre cihaz, 1 milyar rengi yeniden üretebilen yüksek kaliteli bir ekranla donatılacak. 100 watt kapasiteli hızlı şarj desteği ile şarj edilebilir bir pilin varlığından da söz ediliyor.

Honor'un yeni akıllı telefon serisinin üç model içermesi bekleniyor. Bunlar, Honor 50'nin temel sürümünün yanı sıra Honor 50 Pro ve Honor 50 Pro+ olacak. İlk ikisinin Snapdragon 778G işlemci taşıyacağı söyleniyor, üçüncüsü ise Snapdragon 888 yonga setine sahip olacak.

Akıllı telefonların resmi sunumu önümüzdeki hafta, yani 16 Haziran'da gerçekleşecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim