Anlık Bildirim

DH uygulamasının yeni özelliklerini ilk siz deneyin

DonanımHaber’in mobil uygulamaları sizlerden gelen taleplerle yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Bu özellikleri ilk deneyen olmak için yapmanız gerekenler yazımızda.

DH uygulamasının yeni özelliklerini ilk siz deneyin Tam Boyutta Gör

DonanımHaber’in iOS uygulaması her yeni sürümde yeni özellikler ve performansa dönük iyileştirmeler ile gelişmeye devam ediyor. Yeni süreçte ise sizlerden gelen talepler ölçüsünde uygulamanın iPad gibi büyük ekranlı cihazlardaki görünümüne yönelik iyileştirmeler yapmaya odaklandık.

Bu sayede iPad’de yatay olarak kullanabilmek olanaklı hale gelecek. Özellikle de iPad sürümde klavye kullanarak forumda gezinmek veya mesaj yazmak isteyen kullanıcılar için ilerleyen günlerde yayınlanacak yeni sürüm ile beklentileri karşılamaya çalışacağız.

Siz de iPad sürüm veya bundan sonraki versiyonlarda gelecek güncellemelerde yeni özellikleri ilk deneyen olmak, uygulamanın gelişmesine katkıda bulunmak veya uygulamaya eklenmesini istediğiniz yeni özellikleri hızlıca bizlere iletmek için test sürümüne kaydolabilirsiniz. Buradan veya aşağıda yer alan TestFlight bağlantısı üzerinden beta sürüm için kaydolabilirsiniz.

https://testflight.apple.com/join/OZDV59JX

Henüz DH uygulamasının Android veya iOS sürümlerinden birini denemediyseniz aşağıda yer alan bağlantıları hemen kullanabilirsiniz.

Bunun yanı sıra DonanımHaber mobil uygulamaları hakkında taleplerinizi veya tespit ettiğiniz hataları iletmek için habere yorum gönderebilirsiniz. Tüm taleplerinize yanıt vermeye çalışacağız.

DH - Teknoloji Haberleri Video DH - Teknoloji Haberleri Video DH - Teknoloji Haberleri Video DH - Teknoloji Haberleri Video News Ücretsiz 126,4 MB

DH - Teknoloji Haberleri Forum DH - Teknoloji Haberleri Forum DH - Teknoloji Haberleri Forum DH - Teknoloji Haberleri Forum DONANIM HABER ELEKTRONİK YAY.LTD.ŞTİ. Haberler ve Dergiler Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7100 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, dh ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim