Anlık Bildirim

Kompakt termal kesici: TEC Torch

Hayati önem taşıyan konularda zaman birçok şeyi değiştirebiliyor. Bunun için hazırlanan her zaman taşınabilir termal kesici TEC Torch, ürettiği sıcaklık ile çoğu metalde sorun yaşamıyor.
Güvenlik güçlerinin, arama kurtarma ekiplerinin ya da askerlerin karşılaştıkları demir parmaklık ya da kilit gibi objeleri keserek yollarına hızlı bir şekilde devam etmeleri bazı durumlarda hayati önem taşıyor. Bu amaç doğrultusunda hazırlanan TEC Torch, gösterdiği performans ile dikkat çekiyor.
Kartuş ve elektronik tutma bölümü olmak üzere iki parçadan oluşan TEC Torch, Amerika Hava Kuvvetleri ve EMPI ortaklığında geliştirilmiş bir kompakt termal kesici. Bir kere ateşlendiği zaman doğrultulan noktaya tam 2760 derece ısı uygulayabilen ürün, içi metal dolu standart kartuşlarıyla 2 saniye içerisinde oldukça sağlam yüzeyleri dahi rahatlıkla eritebiliyor.
Her zaman taşınabilecek bir çözüm ortaya koyan ve hızlı şekilde su altında dahi çalışabilen TEC Torch, özellikle itfaiye görevlilerine büyük zaman kazandırabiliyor. Açıklayıcı tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3560 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
TEC Torch, bilim haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim