Anlık Bildirim

Ultra HD çözünürlükte Güneş'i izleyin

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA'nın yayınladığı mutlaka izlenmesi gereken yeni bir video, Güneş'in tüm detaylarını Ultra HD (4K) çözünürlük ile gözler önüne seriyor.
 
Ultra HD çözünürlükte Güneş'i izleyin
En önemli yaşam kaynaklarımızdan Güneş, içerisinde gözle görülmeyecek kadar ilginç detaylar barındırıyor. NASA'nın yayınladığı Ultra HD yani 4K çözünürlükteki yeni video ise bu akıl almaz detayları karşımıza getiriyor.
Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA'nın yayınladığı video, 2010 yılında göreve başlayan SDO (Solar Dynamics Observatory) uzay aracından 10 farklı dalga boyunda çekilmiş görüntülerin 300 saatlik bir çalışma sonucunda birleştirilmesiyle oluşturulmuş durumda. Kurumun açıklamasına göre güneş sistemi ile bizim aramızdaki ilişkiye yeni bir perspektif kazandıran video, Güneş'in nükleer ateş hareketlerini 30 dakikalık bir deneyim ile beğenimize sunuyor.
Yayınlanan videoyu direkt olarak aşağıda izleyebilirsiniz. İnternet bağlantınız ve sisteminiz kuvvetli ise YouTube ayarlarından 4K'yı (2160p) seçmeyi unutmayın.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6797 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nasa, ultrahd ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim