Anlık Bildirim

Netflix’ten sonra Amazon Prime Video da artık Türkiye’de

Netflix’in en önemli rakiplerinden olan "Amazon Prime Video" büyük küresel açılımını yaptı. 200 yeni ülkeye 'merhaba' diyen platform Türkiye’de de hizmet vermeye başladı.
Son dönemde yeni coğrafyalara açılarak izleyici kitlesini genişleteceği iddia edilen Amazon’un video servisi Prime Video, beklentileri boşa çıkarmadı ve aralarında Türkiye’nin de yer aldığı 200 yeni ülkede yayın hayatına başladığını duyurdu.
Yurt dışında yer alan özel abonelik seçenekleriyle Prime üyelerinin ücretsiz şekilde yararlanabildiği platforma ülkemizde -6 aylık paket için- 2.99 euro, yani yaklaşık 11 TL ödeyerek erişim sağlayabilmek mümkün. Mozart in the Jungle, The Man in The High Castle, The Grand Tour ve Transparent gibi popüler birçok yapımı bünyesinde barındıran Prime Video, web sitesinin yanı sıra Android, iOS, PlayStation, Xbox 360, Wii, Wii U ve Apple TV uygulamaları üzerinden de kullanılabiliyor.
Türkçe altyazılı yapımları ana ekranda ayrı bir kategori altında listeleyen platformun Netflix ile rekabetindeki en önemli etken ise şüphesiz yerelleşme çalışmaları olacaktır. Şimdilik sınırlı sayıdaki içerikte Türkçe dil desteği sağlayan Amazon’un yakın zamanda ülkemizdeki yerli yapımları da bünyesine katması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15147 kez okundu.
14 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim