Anlık Bildirim

Popüler oyun serisi Dragon Age'in yeni oyunundan bir yeni görsel daha geldi

RPG anlamında oyun dünyasının önemli oyun serilerinden biri olan Dragon Age'in yeni oyunu için bir görsel daha paylaşıldı. Ne yazık ki oyun hakkında daha fazla detayı yakın zamanda görmeyeceğiz.

Dragon Age 4'ten yeni bir görsel paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise BioWare'in yaptığı açık dünya rol yapma oyunu Dragon Age'in yeni oyunundan bir görsel paylaşıldı.

Dragon Age 4'ün yönetici yapımcısı Christian Dailey, geçtiğimiz günlerde şahsi Twitter adresinden yeni Dragon Age oyunu için bir konsept tasarım paylaştı. 22 Temmuz'da Electronic Arts'ın bir sunumu olacak. Ne yazık ki bu sunumda yeni Mass Effect oyunu ve yeni Dragon Age oyunundan bir şeyler görmeyeceğimiz açıklandı. Christian Dailey de son görseli bu yüzden paylaştı.

Bu da demek oluyor ki yakın bir süreçte yeni Dragon Age oyunundan bir şeyler görmeyeceğiz. Oyunun detayları, çıkış tarihi ve bunlar gibi birçok detayı ne yazık ki bilinmiyor. Oyun duyurulmasının üzerinden yaklaşık 3 yıl geçmiş durumda. Umuyoruz ki en kısa sürede yeni detaylar görürüz. Oyun için paylaşılan son görsel de dahil olmak üzere daha önce paylaşılan görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

Dragon Age 4'ten İlk Görseller

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim