Anlık Bildirim

Asus Arez resmen duyuruldu

AMD ekran kartları artık Asus Arez markası altında toplandı. Firma yeni oyuncu donanımları markasını bugün itibariyle resmen duyurdu. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Nvidia’nın baskıları sonucunda ROG oyuncu markasından AMD ekran kartlarını çıkarmak zorunda kalan Asus, yeni bir marka oluşturmaya karar verdi. Beklendiği bu marka Asus Arez oldu.

Asus Arez neler sunuyor?

Adını Yunan savaş tanrısı Ares’ten alan Asus Arez markası aslında ROG markasının isim değiştirmiş hali gibi görülebilir. Asus ROG markası altında yer alan tüm AMD ekran kartları Arez markasına transfer oluyor. Alt isimler ve özellikler hiçbir şekilde değişmiyor. Strix, Expedition, Dual, Phoenix isimlendirmeleri aynen korunuyor.

Yeni marka artık sadece AMD ekran kartlarına hitap edecek. Asus ROG ise Nvidia ekran kartlarına ait olacak. Aslında AMD için bu konu avantaja dönüşebilir zira özel markaların sayısı da artmış oldu. Sapphire, XFX gibi özel markaların yanına artık Arez de katıldı. Önümüzdeki dönemde Gigabyte ve MSI’dan da yeni marka hamleleri gelirse AMD önemli bir cepheye sahip olmuş olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14175 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus, asus arez ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim