Anlık Bildirim

Elektrikli moped kiralama platformu GO Sharing, Türkiye'ye geliyor

Elektrikli moped ve elektrikli bisiklet kiralama platformu GO Sharing, Türkiye faaliyetleri için çalışmalara başladı. İlk etapta İstanbul'da hizmet verecek.

Elektrikli moped kiralama girişimi GO Sharing, Türkiye'ye geliyor Tam Boyutta Gör

Hollanda merkezli elektrikli bisiklet ve moped kiralama platformu GO Sharing, Türkiye’de hizmet verecek. Avrupa’da 30 şehirde faaliyet gösteren Go Sharing, İstanbul’da hizmet vermek için kolları sıvadı. Tamamen elektrikli araç filosuyla faaliyet gösterecek.

İstanbul’da kullanıcılar kiraladıkları elektrikli moped ve bisikletleri diledikleri yerde bırakabilecek ve kullandıkları dakika kadar ücretlendirilecekler. Martı, Hop gibi scooter kiralama platformlarına alternatif olacak.

GO Sharing’in elektrikli mopedleri maksimum 45 km/h süratle seyrediyor. Bu mopedleri kullanabilmek için A, B veya M sınıfı ehliyete sahip olmak gerekiyor. Avrupa’da dakika başına 0,29 Euro ücretle kiralanıyor. Elektrikli bisikletler için ehliyet gerekmiyor ve dakika başına 0,23 Euro'ya kiralanıyor. Türkiye fiyatları belli değil. Moped ve elektrikli bisikletlerin yanı sıra geçtiğimiz günlerde elektrikli otomobil kiralama özelliği de duyuruldu.

İstanbul'un kalabalık nüfusa, taksi problemine ve yoğun trafiğe sahip olması nedeniyle paylaşımlı araç kiralama platformlarının ilgisini çekiyor. GO Sharing benzer nedenlerden dolayı İstanbul'daki fırsatı değerlendirmek istiyor. Şu an Hollanda, Avusturya, Belçika ve Almanya’da hizmet veren platformun Türkiye’de ne zaman hizmet vereceği henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim