Anlık Bildirim

Elektrikli Citroen e-C4'ün Türkiye'ye geleceği tarih belli oldu

Ön aks üzerine konumlandırılmış elektrik motoruyla 100 kW (136bg) güç ve 260 Nm tork sunan yeni Citroen e-C4, önümüzdeki yılın ilk aylarında Türkiye'de satışa sunulmuş olacak.

Elektrikli Citroen e-C4'ün Türkiye'ye geleceği tarih belli oldu Tam Boyutta Gör

Yeni C4'ü yaklaşık 5 ay önce Türkiye'ye getiren Citroen, tamamen elektrikli e-C4 için de tarih verdi. Yapılan açıklamaya göre elektrikli Citroen e-C4 önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde Türkiye'de satışa sunulacak.

Citroen e-C4 özellikleri

Tasarım olarak gövdesindeki mavi detaylar ve ön kapılardaki 'e' rozeti dışında standart modele göre fark bulunmayan Citroen e-C4'te ön aks üzerine konumlandırılmış 136 beygir ve 260 Nm tork üreten elektrik motoru mevcut. 50 kWh’lık yüksek voltajlı 400V lityum iyon bataryaya sahip olan araç WLTP’ye göre 350 kilometre sürüş menzili sunuyor.

0-100 km/s hızlanmasını 9.7 saniyede tamamlayan elektrikli e-C4’ün maksimum hızı 150 km/s. 100 kW’lık hızlı şarj desteği sayesinde Citroen e-C4’ün bataryasını 30 dakikada yüzde 80 doluma ulaştırmak mümkün.

Elektrikli Citroen e-C4'ün Türkiye'ye geleceği tarih belli oldu Tam Boyutta Gör

Kademeli Hidrolik Destekli Süspansiyon Sistemi® teknolojisinin standart olarak yer aldığı yeni E-C4, Citroen Advanced Comfort® programı kapsamında da sürüş konforunu maksimum seviyeye çıkarıyor. Bunun dışında elektrikli modelin bagaj hacminin de standart versiyondaki gibi 380 litre olduğunu belirtelim.

Yeni Citroen e-C4, Fransa'da KDV dahil 35.800 euro'dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Söz konusu model 100 kW'lık motora sahip olduğu için mevcut vergi sistemi değişmezse yüzde 25'lik ÖTV dilimine girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10775 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, citroen ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim