Anlık Bildirim

Milyarderlerin yeni yarışı: Elon Musk da uzaya gidiyor

Geçtiğimiz günlerde ünlü milyader Richard Branson, uzaya ilk ticari yolculuğunu gerçekleştirmişti. Milyarderler arasında uzay rekabeti kızışırken Elon Musk'ın da uzay bileti aldığı ortaya çıktı.

Elon Musk'da uzaya gidiyor Tam Boyutta Gör

SpaceX'in kurucusu ve CEO'su Elon Musk, Virgin Galactic ile yörünge altı uzaya yolculuk için rezervasyon yaptı. Virgin Group’un milyarder kurucusu olan Richard Brason'da geçtiğimiz günlerde Virgin Galactic ile ilk tam mürettebatlı uzay yolculuğuna adım atarken, 2022’nin başlarında ticari olarak uçuşlara başlanmasına da öncülük yapmış oldu.

Milyarderlerin gözü uzayda

Branson, Musk’ın gelecekteki bir yörünge altı uçuşta yer ayırtmak için 10 bin dolar depozito yatırdığını söyledi ve bu bilgi Virgin Galactic sözcüsü tarafından onaylandı. Uzay yolculuğu için milyarderler yarışırken yeni emekli olan Jeff Bezos da uzay şirketi Blue Origin’in New Shephard aracıyla 20 Temmuz'da uzaya uçmaya hazırlanıyor ve firma Virgin Galactic ile karşılaştırma tablosunu içeren bir tweet attı.

Piyasa manipülasyonlarıyla gündeme gelen Elon Musk’ın uçuşu sırasında yanına sembolik bir Dogecoin alacağı da düşünülenler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim