Spacex Haberleri

Etiket
Son dakika spacex haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), spacex hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
1 HF.

GİRİLEN İÇERİKLER
1 VİDEO 564 HABER 8 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
AYDA 4 İÇERİK

Spacex Son Dakika Haberleri

Güncel Spacex Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika spacex haberleri de dahil olmak üzere spacex ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 1 video, 8 galeri ve 555 adet spacex haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 29 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

spacex İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel spacex haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Spacex Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni spacex haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son spacex haberlerini okuduktan sonra, Uzay İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

SpaceX Hakkında

SpaceX (İngilizce açılım: Space Exploration Technologies Corporation, Türkçe: Uzay Keşif Teknolojileri Şirketi), merkezi ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Hawthorne şehrinde bulunan bir Amerikalı uzay taşımacılığı şirketidir. SpaceX; Falcon 9, Falcon Heavy, Starlink, Dragon Kargo, Starship gibi uzay misyonu araçlarını bünyesinde bulundurmaktadır.

SpaceX hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim