Anlık Bildirim

Esnafcoin geliyor

Esnafları bir çatı altında bir araya getirerek e-ticaret üzerinden kazanç sağlamasını ve çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yerine getirmesini amaçlayan Esnafcoin piyasaya çıktı.

Esnafcoin satışta Tam Boyutta Gör

Ülkemizde aracı kurumların kripto para platformları ile ilişkisi yasaklanmasına rağmen ilginç projeler gelmeye devam ediyor. OMLira projesi Yemeksepeti ile rakip olmak için başladığı hayatına ne yazık ki kendi e-ticaret ekosistemi ve borsasını kurma planıyla devam ediyor. Şimdi de Esnafcoin piyasada.

Esnafcoin nedir?

ESNF sembolüyle Pancake merkeziyetsiz borsa üzerinde satışa başlayan Esnafcoin toplamda 1.6 milyar arza sahip. Projenin amacı esnafları yeni nesil kooperatif anlayışıyla bir e-ticaret platformu altında birleştirmek. 

Esnaflar satışlarını ESNF ile yaparken komisyon keserek ekstra bir kar sağlayacak. ESNF deflasyonist yani azalan bir sistemde çalışıyor. Alım ve satım esnasında belirli bir yüzdeyi kesiyor. Bu yüzde havuza aktarılarak coin yakımı için ayrıca her ayın ilk haftası on esnaf üyenin giderlerini karşılamak için kullanılıyor. 

Henüz yolun başında olan Esnafcoin sadece 600 bin dolarlık bir pazar değerine sahip. Söz verdiği gibi bir e-ticaret platformu ve esnaf dayanışması oluşturabilirse iyi bir yere sahip olacaktır. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6694 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Esnafcoin, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim