Anlık Bildirim

Jack Dorsey, Bitcoin madenciliğine soyunuyor

Jack Dorsey sahibi olduğu Square firması üzerinden Bitcoin madenciliği sistemleri geliştirmek istiyor. Square şimdiden gerekli altyapı çalışmalarına başlamış durumda.

Bitcoin madenciliği Tam Boyutta Gör

Kripto paraların yükselişi ile birlikte Bitcoin madenciliğinin veya kripto para madenciliğinin enerji verimliliği tartışmalarına konu olması üreticileri hareketlendirdi. Jack Dorsey madencilik ekipmanları üretecek. 

Square firmasından Bitcoin atağı

Çin’in kripto para madenciliğini yasaklaması tam tersi bir etki yaptı ve dünyanın farklı ülkelerinde madencilik çiftlikleri kurulmaya başladı. Jack Dorsey’in firması Square bu trendi kaçırmak istemiyor. 

Dorsey yaptığı paylaşımda Square firmasının özelleştirilmiş bir işlemci ve açık kaynak yazılım kullanan Bitcoin madencilik sistemlerini gündemine aldığını duyurdu. Square enerji verimliliğini odağına alan ve herkesin erişebileceği sistemler planlıyor. 

Özelleştirilmiş madencilik sistemleri büyük bir yatırım gerektiği için Jack Dorsey dikkatli adım atacaklarını ve kısa süre sonra araştırmalara başlayacaklarını belirtiyor. Square ayrıca bir Bitcoin cüzdan donanımı da geliştirmek için çalışmalar yapıyor.


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim