Anlık Bildirim

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde IPTV kullananlara şok: Ülkemizde ilk kez deneniyor

Fenerbahçe-Galatasaray derbisini korsan olarak izlemek isteyenlere kötü haber. Yayıncı kuruluş yeni bir filigran teknolojisi ile kaçak yayınların peşine düşmeyi hedefliyor. 
Fenerbahçe-Galatasaray Tam Boyutta Gör
Ülkemizde uzun yıllardır Süper Lig maçlarının korsan olarak izlenmesi en büyük sorunların başında geliyor. Acun Ilıcalı geçtiğimiz haftalarda kaçak yayın yüzünden yayıncı kuruluşun ülkemize yatırım yapmak istemediğini ve futbolun uçuruma yuvarlandığını dile getirmişti.

Hollandalı Irdeto devrede

Yayıncı kuruluş yıllardır korsan paylaşımlara karşı mücadele ediyor ancak net bir sonuç elde edilemedi. Futbol tarihimizin en pahalı derbisi olarak gösterilen Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yeni bir sistem denenecek.

Basında yer alan bilgilere göre Hollandalı Irdeto tarafından hazırlanan yeni sistemde şifreli yayının kırılmasını engelleyen bir filigran kullanılıyor. Görünmez olan bu filigranı yayıncı kuruluş takip edecek ve IPTV üzerinden derbinin yayınlanmasını engelleyecek. Sistemin Türkiye’de ilk olduğu belirtiliyor.

Filigran önlemine rağmen derbiyi yayınlamaya veya izlemeye devam edenler hakkında Emniyet Genel Müdürlüğü siber suçlar birimine şikâyet yapılacağı ve yasa dışı iletişimin engelleneceği ifade edildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
32536 kez okundu.
110 kişi, toplam 143 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
korsan yayın, irdeto ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim