Anlık Bildirim

Firefox'un yeni güncellemesi, indirme işlemlerinin gerçekleşmemesine neden oluyor

Mozilla'nın kısa bir süre önce Firefox tarayıcısı için yayınladığı yeni güncellemenin, dosya indirme işlemlerini olumsuz yönde etkilediği belirtiliyor. İşte konunun detayları.

Firefox'un yeni güncellemesi, indirme işlemlerinin gerçekleşmemesine neden oluyor Tam Boyutta Gör

Yakın zamanda yayınlanan ve Windows 10'daki Ebeveyn Denetimi algılama sorununu gideren Firefox 69.0.2 güncellemesi bir başka soruna neden oluyor. Güncelleme ile birlikte gelen Windows 10 Ebeveyn Denetimleri etkinken, kullanıcılar Firefox tarayıcısında dosya indiremiyorlar.

Mozilla sorunu düzeltmeye çalışıyor

Başarısız olan indirme işlemleri sonrasında ise, indirme klasöründe  0 kB boyutundaki boş dosyalar gösteriliyor. Mozilla'nın bu duruma hemen el attığınyı ve güncellemenin dağıtımını durdurduğunu da belirtelim. Şirketin sorunu araştırdığı belirtilirken, kullanıcılara yeni güncellemeyi yapmamaları tavsiye ediliyor.

Firefox'un yeni güncellemesi, indirme işlemlerinin gerçekleşmemesine neden oluyor

Mozilla, sorunun nedeniyle ilgili resmi bir açıklama yapmadı, bu yüzden nedenini anlayabilmek için bir süre beklememiz gerekecek. Eğer siz de Firefox tarayıcısında bu tip bir sorun yaşıyorsanız, muhtemelen tarayıcınız 69.0.2 sürümüne güncellenmiş demektir. Hatasız bir sürüm için ise yeni güncellemeyi beklemeniz gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim