Anlık Bildirim

Fitbit'in çocuklara yönelik akıllı bileklik modeli yolda: Ace 3

ABD merkezli teknoloji üreticilerinden Fitbit, çocuklara yönelik geliştirdiği akıllı bileklik modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Cihazın fotoğrafları yayınlandı bile.

Fitbit'in çocuklara yönelik akıllı bileklik modeli yolda: Ace 3 Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde Amerikan devi Google tarafından satın alması tamamlanan Fitbit, yakında çocuklara yönelik Ace 3 adında yeni bir akıllı bileklik modelini duyuracak. Cihazın özellikleri ve yüksek kaliteli basın görselleri internete sızmış durumda.

Cihaz, 1.47 inç diyagonal ve 240 × 240 piksel çözünürlüğe sahip OLED bir dokunmatik ekrana sahip olacak. Fitbit Ace 3 için üretilen kayışlar ise çeşitli renklerde satışa sunulacak.

Fitbit'in çocuklara yönelik akıllı bileklik modeli yolda: Ace 3 Tam Boyutta Gör

15 Mart tarihinde tanıtılacak

Standart fonksiyonlar arasında katedilen mesafenin ölçülmesi, yakılan kalori, uyku süresi, vb. yer alırken, spor modları arasında ise koşu ve bisikletin olduğu belirtiliyor.

Akıllı bileklik, Bluetooth kablosuz teknolojisini kullanarak Android ve iOS işletim sistemlerini çalıştıran akıllı telefonlarla iletişim kurabilecek. Neme karşı koruması olan cihaz 172 × 26 × 90 mm boyutlarında ve 70 gr. ağırlığında.

Fitbit'in çocuklara yönelik akıllı bileklik modeli yolda: Ace 3 Tam Boyutta Gör

Şarj edilebilir pil, tek şarjla sekiz güne kadar idare edebilecek. Cihazın tam olarak şarj olması ise yaklaşık iki saat sürecek. Fitbit Ace 3'ün resmi sunumunun 15 Mart'ta yapılacağı belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim