Anlık Bildirim

Fitbit'in yeni akıllı bilekliği, Fitbit Luxe geliyor

Ortaya çıkan sızıntı bilgilere göre Fitbit, yeni bir akıllı bileklik üzerinde çalışıyor. Fitbit Luxe adındaki bileklik ile şirket, tasarıma daha fazla odaklanıyor.

Fitbit'in yeni akıllı bilekliği, Fitbit Luxe geliyor Tam Boyutta Gör

Google'ın satın aldığı Fitbit, Fitbit Luxe adlı yeni bir akıllı bileklik üzerinde çalışmalar yürütüyor. Sızan bilgilere göre 'en zarif' giyilebilir cihazını sunmaya odaklanan şirket, bunu yeni akıllı bilekliği ile gerçekleştirmek istiyor.

Fitbit Luxe'de paslanmaz çelik muhafazaya yer verilecek

WinFuture tarafından paylaşılan sızıntı bilgiler ve görsellere göre yeni akıllı bileklik siyah, beyaz ve pembe olmak üzere üç farklı renkte kayışla sunulacak. Fitbit Luxe diğer Fitbit akıllı bilekliklerin aksine OLED ekranı çevreleyen paslanmaz çelik bir muhafazaya sahip olacak.

Fitbit'in yeni akıllı bilekliği, Fitbit Luxe geliyor

Akıllı bileklik, uyku, stres ve kalp atış hızı takibi, ve Fitbit'in diğer giyilebilir cihazlarının desteklediği tüm aktivite izleme özelliklerine sahip olacak. Ayrıca Fitbit Luxe'de, GPS modülüne de yer verilecek. Su geçirmez bir yapıya sahip olması beklenen akıllı bileklik, telefonla eşleştirildiğinde mesaj veya gelen bir aramaları kullanıcıya bildirebilecek.

Fitbit Luxe'deki ekranın çözünürlüğü ve pil ömrü gibi diğer teknik detaylar hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Yaklaşmakta olan akıllı bilekliğin 200 dolar civarı bir fiyat etiketi ile birkaç hafta içerisinde tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim